Stresszel teli, rohanó világunkban menedékre vágyik a mindennapok gondjai elől? Szeretne megpihenni egy biztonságot és nyugalmat nyújtó üde kis "zöld szigeten"?

Mindez nem is olyan elérhetetlen... Nem kell más hozzá, mint egy parányi kis földdarab, ötlet és alkotó fantázia, kitartó munka és kertjéből az Ön vágyai alapján szaktudásunk segítségével valóságos Édenkertet varázsolhatunk, ahol kedvére gyönyörködhet a természet szépségében.
Természetesen erről a zöld oázisról kert hiányában sem kell lemondania, teraszának, lakásának bármelyik zugában ki tudunk alakítani meditálásra alkalmas pihenőhelyet.

Célunk a harmónia megteremtése Ön és környezete között, melynek érdekében teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére a tervezéstől a kivitelezésig. Munkánk során a legnevesebb gyártók által forgalmazott minőségi alapanyagokkal, eszközökkel dolgozunk és maximális garanciát vállalunk a végeredményért.

S, ha nem szeretne lemondani a kertészkedés örömeiről, faiskolai árudánkban és virágboltunkban minden szükséges kelléket megtalál a vetőmagoktól kezdve a díszcserjéken, gyümülcsfákon át a növények egészséges fejlődését biztosító tápoldatokig, növényvédőszerekig.

Szeretettel várjuk Önt Székesfehérvártól 5 km-re, a Keleti-Bakony lábánál fekvő festői kis falu, Iszkaszentgyörgy határában található telephelyünkön és bodajki virágboltunkban.

Kavecz László, Kavecz Lászlóné és Kavecz Attila

 

   
 
 
 
Vissza az elejére