A víz maga az élet... A nagy gonddal kialakított kert nélküle hamar tönkremenne, dús növényzete kipusztulna. De a túl sok víz is hasonló gondokat okozhat... Az ideális megoldást és az arany középutat a manapság egyre jobban terjedő professzionális automata öntözőrendszerek jelentik.

A hagyományos öntözési módok időigényesek, az általuk kijuttatott víz nem egyenletes eloszlású. A kert talajába telepített, onnan csak az öntözés idejére kiemelkedő automatikus öntözőrendszer gondoskodik arról, hogy növényei optimális mennyiségű vízhez jussanak az Ön által meghatározott időpontokban. Az előbbiek mellett az öntözőrendszer további előnyei közé tartozik, hogy használatával csökkenek az öntözési veszteségek, nem zavarja a terület használatát, az öntözés többé nem igényel időráfordítást és távollétében is megoldott kertje locsolása.

Öntözőrendszerekkel kapcsolatos szolgáltatásaink:
felmérés, tervezés a helyi adottságok, a növények vízigénye és a
megrendelő kívánságainak figyelembe vételével
a terv jóváhagyása után anyagbeszerzés és az öntözőrendszer
installációja kb. 2-5 napon belül
karbantartás (szűrőberendezések tisztítása, téli víztelenítés,
tavaszi üzembe helyezés).

A kerttervezés során a víz, mint díszítő elem is használható.
A sok növénnyel, tarka virággal, halakkal benépesített vízfelületek nagyban emelik a kert látványértékét. Az öntözőrendszerek telepítése mellett vállaljuk csobogók, vizes élőhelyek tervezését és kialakítását is.

   
 
 
 
Vissza az elejére